Philadelphia mango & bringebær ostekake
No Video
  • Forberedelsestid: 20 '
  • Tid totalt: 200 '
12

Ingredienser

  • Bunn:
  • 150 g digestivekjeks
  • 125 g smeltet smør
  • Fyll:
  • 525 g Philadelphia Original
  • 3 dl yoghurt naturell
  • 0.5 vaniljestang, frøene
  • 1 sitron (saften av)
  • 1 klype salt
  • 6 plater gelatin
  • 1 dl sukker
  • 1.5 dl vann
  • Pynt:
  • 1 mango
  • 70 g moset mango
  • friske mynteblader
  • bringebær

Slik gjør du

  • Knus kjeksene i en kjøkkenmaskin eller ha dem i en pose og knus med en kjevle. Smelt smøret og bland sammen med kjekssmulene. Kle en rund bakeform (26 cm) med bakepapir og trykk blandingen ut i formen.
  • Del vaniljestangen og skrap ut frøene. Bland disse sammen med Philadelphia, yoghurt, saften av en sitron og en klype salt.
  • Legg gelatinplatene i 1 ½ dl vann i ca 10 min til de blir myke. Tilsett så sukkeret og varm opp mens du rører. Gelatinplatene og sukkeret skal løse seg helt opp. Hell blandingen i en tynn stråle inn i Philadelphia kremen og rør dette hurtig sammen.
  • Hell blandingen over i formen og sett denne kaldt i minst 3 timer. Før du serverer dekorerer du med moset mango, fersk mango, bringebær og noen friske mynteblader.

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 1536,8 kj
Energi 367,0 kcal
Fett 20,1 g
Karbohydrat 27,6 g
Protein 20,3 g
Vi bruker cookie-teknologi for å lette bruken av dette nettstedet. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Cookie Policy. Hvis du fortsetter å surfe på dette stedet, godtar du vår policy med hensyn til bruken av cookies definert i Cookie Policyen.