Ostekake med hvit sjokolade og Oreo
No Video
  • Forberedelsestid: 30 '
  • Tid totalt: 270 '
8

Ingredienser

  • 400 g Philadelphia Original
  • 4 ss vann
  • 200 g Freia Hvit sjokolade, smeltet
  • 1 pk Oreo kjeks, knust (ca 154 g)
  • 5 eggehviter
  • 200 g friske bringebær
  • 2 ss melis

Slik gjør du

  • Kle bunnen av en springform (ca 22 cm) med bakepapir. Knus Oreo og trykk ut smulene i bunnen av formen.
  • Visp Philadelphia med litt vann. Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn (30 sekunders intervaller), eller i vannbad. La det avkjøles litt før du blander den inn i Philadelphia-røren under omrøring. Visp i noen minutter til røren har fått en luftig og kremete konsistens.
  • I en egen bolle, pisk eggehviter stive. Vend den stive eggehviten inn i Philadelphia-kremen og hell røren over kakebunnen. Frys i minst 2-3 timer.
  • Mos bringebær med melis i en bolle. Hell blandingen over ostekaken og sett inn i fryseren i minst en time til. Ta ostekaken ut av fryseren ca. 30 minutter før servering så den tiner.

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 1570,4 kj
Energi 375,0 kcal
Fett 21,8 g
Karbohydrat 36,3 g
Protein 7,3 g
Fiber 1,8 g
Vi bruker cookie-teknologi for å lette bruken av dette nettstedet. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Cookie Policy. Hvis du fortsetter å surfe på dette stedet, godtar du vår policy med hensyn til bruken av cookies definert i Cookie Policyen.