Marmorert sjokolade-ostekake
No Video
  • Tid totalt: 270 '
10

Ingredienser

  • 125 g digestivekjeks, knust
  • 30 g smør, smeltet
  • 300 g Philadelphia Naturell Light, romtemperert
  • 2 dl vaniljesaus
  • 50 g sukker
  • 3.5 ts gelatinpulver
  • 2 dl kremfløte, lettpisket
  • 150 g mørk sjokolade, smeltet

Slik gjør du

  • Bland sammen kjekssmuler og smeltet smør, og trykk det ned i bunnen av en 20 cm springform med løs bunn.
  • Rør sammen Philadelphia Naturell Light, vaniljesaus og sukker. Oppløs gelatinpulveret som anvist på pakken. Når det er helt oppløst røres det inn i Philadelphiablandingen. Vend til slutt inn pisket krem.
  • Fordel blandingen likt i to boller. I den ene delen røres det inn smeltet sjokolade. Legg skjeer av de ulike blandingene på bunnen. Bruk spissen av en kniv og rør lett rundt for å gi et marmorert utseende. Avkjøles i ca 4 timer til kaken har satt seg.

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering