Kremet pasta med cherrytomater og basilikum
No Video
  • Forberedelsestid: 25 '
  • Tid totalt: 40 '
4

Ingredienser

  • 400 g tagliatelle eller spagetti
  • 200 g Philadelphia Naturell Light
  • 2 ss basilikumblader, hakket (valgfritt)
  • 200 ml lettmelk
  • 150 g cherrytomater delt i to
  • 20 g pinjekjerner, lett ristet
  • basilikumblader til pynt

Slik gjør du

  • Stek tomatene i varm ovn (grill) i ca 15 minutter. Ta tomatene ut når de akkurat er blitt myke.
  • Slipp pastaen i en stor kjele med kokende vann, og kok som anvist på pakken.
  • Smelt Philadelphiaosten og litt av melken i en liten kjele på svak varme. Tilfør gradvis resten av melken mens du rører til blandingen er jevn.
  • La vannet renne av pastaen, og rør forsiktig inn Philadelphiasausen og basilikumbladene. Legg i tomatene og pinjekjernene.
  • Pynt med basilikumblader og krydre etter smak.

HintsHint

  • Du må gjerne steke kyllingbryst eller annet kjøtt for å legge ved pastaen.

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 1959,8 kj
Energi 468,0 kcal
Fett 9,0 g
Karbohydrat 78,0 g
Protein 18,0 g