Frossen ostekake i glass med appelsin og Oreo
No Video
  • Forberedelsestid: 40 '
  • Tid totalt: 220 '
10

Ingredienser

  • Bunn og mellomlag:
  • 50 g mørk sjokolade, hakket
  • 0.5 dl kremfløte
  • 1 pakke Oreo (à 154 g), grovhakket
  • Fyll:
  • 3 egg
  • 1.5 dl sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 200 g Philadelphia Original
  • 1 appelsin, finrevet skall og saft
  • 3 dl kremfløte
  • Pynt:
  • 10 stk Mini Oreo

Slik gjør du

  • Bunn og mellomlag:

    Smelt fløte og sjokolade i en gryte. Ta gryten av platen og vend inn grovhakket Oreo-kjeks. Legg blandingen på et bakepapir og la det kjøles ned.
  • Bryt det opp i smuler med hendene. Fordel halvpartene av Oreo-smulene i et jevnt lag i bunnen på hvert glass.
  • Fyll:

    Skill eggeplommer og -hvitene i to separate skåler. Visp eggeplommer, sukker og vaniljesukker luftig. På lav hastighet blander du inn Philadelphia, appelsinsaft og -skall.
  • Visp fløte og vend den inn i Philadelphia-røren.
  • Visp eggehviter til et fast skum og vend det inn i røren.
  • Hell røren i glassene, to lag, med Oreo-smuler mellom (se bildet). Frys i minst 3 timer før servering. Ta glassene ut 10-20 min før servering og topp med Mini Oreos.

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 1492,9 kj
Energi 356,5 kcal
Fett 21,9 g
Karbohydrat 33,7 g
Protein 5,4 g
Fiber 1,7 g
Vi bruker cookie-teknologi for å lette bruken av dette nettstedet. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Cookie Policy. Hvis du fortsetter å surfe på dette stedet, godtar du vår policy med hensyn til bruken av cookies definert i Cookie Policyen.