No Video
  • Forberedelsestid: 5 '
  • Tid totalt: 15 '
4

Ingredienser

  • 4 runde knekkebrød
  • 100 g Philadelphia Hvitløk & Urter
  • 8 skiver god spekeskinke
  • 1 pk aspargestopper
  • 4 soltørkede tomater

Slik gjør du

  • Forvell aspargestoppene ved å koke dem 3-4 minutter i lettsaltet vann. Avkjøles litt. Smør Philadelphia Hvitløk & Urter på knekkebrødene. Dandér spekeskinke, forvellet asparges og strimlede soltørkede tomater på knekkebrødet.

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Vi bruker cookie-teknologi for å lette bruken av dette nettstedet. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Cookie Policy. Hvis du fortsetter å surfe på dette stedet, godtar du vår policy med hensyn til bruken av cookies definert i Cookie Policyen.