No Video
  • Forberedelsestid: 20 '
  • Tid totalt: 20 '
4

Ingredienser

  • 4 stk bagel eller valgfritt brød
  • 300 g Philadelphia Hvitløk & Urter
  • 2 stk kyllingbryst med skinn
  • 2 ss olje til steking
  • 2 ss smør til steking
  • 0.5 rødløk i skiver
  • 0.5 romanosalat i strimler
  • 80 g Parmesan, høvlet
  • salt og pepper

Slik gjør du

  • Varm en stekepanne og tilsett olje. Brun kyllingbrystet ett par minutter på hver side og krydre med salt og pepper. Senk varmen til medium og tilsett smøret. Når smøret er brunet så bruker man en skje og heller smør over kyllingbrystet med jevne mellomrom. Stek til kyllingbrystet er gjennomstekt.
  • Del bagelen på midten og rist begge halvdelene. Smør et rikelig lag med Philadelphia Hvitløk&Urter på begge delene. Fordel den strimlete romanosalaten på hele underdelen. Skjær kyllingbrystet i skiver og fordel jevnt over salaten. Strø over skivet rødløk og topp med høvlet parmesan samt salt og pepper.

HintsHint

  • Denne oppskriften passer like bra på en wrap, baguette eller på ditt favorittbrød.

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 2573,3 kj
Energi 614,5 kcal
Fett 30,8 g
Karbohydrat 45,8 g
Protein 37,5 g
Fiber 3,9 g
Vi bruker cookie-teknologi for å lette bruken av dette nettstedet. Hvis du ønsker å lære mer om hvordan cookies fungerer eller hvordan du kan endre innstillingene, se under Cookie Policy. Hvis du fortsetter å surfe på dette stedet, godtar du vår policy med hensyn til bruken av cookies definert i Cookie Policyen.