1872
Det hele startet da William Lawrence oppfant den første cream cheesen i New York. Hans mission var at bringe en friskere og bedre smaksopplevelse til ostemarkedet.
1880
'Philadelphia' fikk sitt varemerkenavn. Det er oppkalt etter byen Philadelphia som på den tiden ble ansett for å være hjembyen til mat med topp kvalitet.
1903
The Phenix Cheese Company i New York kjøpte varemerket Philadelphia.
1920s
Oscar J. Links starter i selskapet. Med hans lidenskap og kunnskap for Cream Cheese settes nå nye standarder for utvidet holdbarhet. Den friske og kremete smaken opprettholdes ved bruk av ny aluminimumsemballasje.
1930s
I 1928 fusjonerer Kraft med Phenix Cheese Company og introduserer den første automatiserte pakkemaskinen i 1935.
1960s
Philadelphia blir introdusert i Europa som det eneste meieriproduktet med garantert friskhet i 21 dager.
1980s
Philadelphia kommer nå i forskjellige smaker og med forskjellige fettnivåer. Foliepakken erstattes med en ny og mer praktisk eske.
2009
Den ovalformede og ikoniske Philadelphia pakken som brukes den dag i dag blir introdusert.
I dag
Philadelphia er kjent for sin friske og kremete smak- som er elsket av så mange. Europas # 1 kremost