No Video
  • Tid totalt: 150 '
24

Ingredienser

  • 35 Oreo kjeks
  • 50 g smør
  • 4 ts gelatinpulver
  • 200 g Philadelphia Naturell Light
  • 50 g sukker
  • 2 dl lettmelk
  • 1.5 dl kremfløte

Slik gjør du

  • Knus 25 kjeks til fine smuler og bland inn smeltet smør. Trykk hardt inn i bunnen av et 33x23 cm langpanne. Grovhakk de resterende 10 kjeksene og sett til side.
  • Oppløs gelatinen som anvist på pakken, og sett den til side. Rør sammen Philadelphia og sukker i en bolle til det er godt blandet. Tilsett gelatin og melk litt og litt under omrøring. Kjøl ned blandingen litt så den tykner lett.
  • Visp fløten til krem og vend det inn i Philadelphia-blandingen og hell alt over Oreobunnen. Pynt kaken med grovhakkede kjeks og avkjøl i 2 timer, før den skjæres i passende biter (ca 18 små biter).

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering