No Video
  • Forberedelsestid: 15 '
  • Tid totalt: 15 '
14

Ingredienser

  • 200 g siktet hvetemel
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts kanel
  • 225 g revet gulrøtter
  • 2 dl olje (solsikke- eller jordnøttolje)
  • 100 g brunt sukker (eller vanlig farinsukker)
  • 50 g rosiner
  • 4 stk egg
  • 200 g Philadelphia Original (romtemperert)
  • 100 g melis
  • 2 ts sitronsaft
  • 1 ss sitronskall (revet)
  • 85 g pekannøtter (hakket)

Slik gjør du

  • Sikt melet, bakepulveret og kanelen i en stor bolle.
  • Skall av og riv gulrøttene med et grovt rivjern Visp eggene lett. Bland gulrøttene og de vispede eggene med melblandingen. Tilsett rosinene, brunt sukker og oljen, rør til alt er godt blandet.
  • Bruk en skje og ha røren i muffinsformer. Stek på 180 grader i 20-25 minutter.
  • La de avkjøles på rist.
  • Pisk Philadelphiaosten, melisen, sitronsaften og –skallet til en jevn blanding. Ha blandingen på toppen av de avkjølte muffinsene.
  • Grovhakk pekannøttene, strø disse over den muffinsglasuren.

HintsHint

Næringsinnhold

Typiske verdier Per servering
Energi 1524,3 kj
Energi 364,0 kcal
Fett 25,0 g
Karbohydrat 31,0 g
Protein 5,0 g