Oppskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheter
Storhusholdning
Tilbake til alle oppskrifter
Vegetarisk pasta med asparges, valnøtter og sitron
Forberedelsestid:
 15 '
Tid totalt:
 15 '
4
Ingredienser
280 g
valgfri
pasta
300 g
Philadelphia Original
0.5
sitron
, saften
60 g
fersk
bladspinat
salt
sort pepper
1
knippe grønn
asparges
(ca 250 g), smørstekt (Bruk gjerne aspargestopper)
1
ms
olivenolje
50 g
valnøtter
, hakket
Slik gjør du
Kok pastaen i lettsaltet vann etter anvisning på pakke. Hell av vannet og legg pastaen tilbake i kjelen. Ha i Philadelphia og bland dette godt inn i pastaen.
Press sitronsaft og ha dette oppi kjelen sammen med bladspinaten. Vend inn og smak til med salt og pepper.
Legg opp pastaen i skåler og topp med stekt asparges og hakkede valnøtter. Riv gjerne litt sitronskall over og servèr.
Hints
Hint
Næringsinnhold
Typiske verdier
Per servering
Energi
2321,0 kj
Energi
554,3 kcal
Fett
28,5 g
Karbohydrat
55,9 g
Protein
16,6 g
Fiber
5,8 g
Anbefalte
Oppskrifter
North Carolina-style Cole Slaw
New York-style Philadelphia og laks
Avokado Smash
Se alle oppskrifter