Oppskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheter
Storhusholdning
Tilbake til alle oppskrifter
Cracking cookie med marshmallow-topping
Forberedelsestid:
 25 '
Tid totalt:
 60 '
10
Ingredienser
Kakebunn:
250 g
smør
, romtemperert
1.25 dl
sukker
1.25 dl
mørkt
muscovadosukker
(eller brunt sukker)
1 ts
vaniljesukker
5 dl
hvetemel
0.25 ts
salt
2.5 dl
mørk
sjokolade
, hakket i biter
2 dl
potetgull
1–2 dl små pretzels eller
saltstenger
ferdig
karamellsaus
100 g
mørk
sjokolade
, smeltet
havsalt
Marshmallow-topping:
225 g
Philadelphia Original
4.5 dl
marshmallowkrem
på glass (Fluff)
1 ts
vaniljesukker
Mini-marshmallows
Slik gjør du
Kakebunn:
Kle bunnen på en lav form (30x40 cm) med bakepapir. Visp smør, sukker og vaniljesukker luftig. Bland inn mel og salt. Vend inn hakket sjokolade og potetgull.
Fordel røren jevnt i et tynt lag i formen og trykk så ned pretzels i røren. Stek i ca 25 min. på 175 °C, ta ut og la den avkjøles.
Hell litt karamellsaus og smeltet sjokolade over kakebunnen, strø over litt havsalt og la det stivne.
Marshmallow-topping:
Visp Philadelphia og tillsett marshmallowkrem (Fluff) og vaniljesukker. Fortsett å vispe til kremen er luftig.
Del kakebunnen i biter og fordel Marshmallow-toppingen over bitene. Topp med Mini-marshmallows.
Hints
Hint
Næringsinnhold
Typiske verdier
Per servering
Energi
3132,7 kj
Energi
748,1 kcal
Fett
39,5 g
Karbohydrat
90,1 g
Protein
24,1 g
Fiber
5,6 g
Anbefalte
Oppskrifter
Valnøttbrød med parmaskinke og fiken
Sunn Philadelphia sandwich med urter, chili og ristede frø
Marmorert sjokolade-ostekake
Se alle oppskrifter