Oppskrifter
Produkter
Om Philadelphia
Nyheter
Storhusholdning
Tilbake til alle oppskrifter
Ceasar-style
Forberedelsestid:
 20 '
Tid totalt:
 20 '
4
Ingredienser
4 stk
bagel
eller valgfritt brød
300 g
Philadelphia Hvitløk & Urter
2 stk
kyllingbryst
med skinn
2 ss
olje
til steking
2 ss
smør
til steking
0.5
rødløk
i skiver
0.5
romanosalat
i strimler
80 g
Parmesan
, høvlet
salt og pepper
Slik gjør du
Varm en stekepanne og tilsett olje. Brun kyllingbrystet ett par minutter på hver side og krydre med salt og pepper. Senk varmen til medium og tilsett smøret. Når smøret er brunet så bruker man en skje og heller smør over kyllingbrystet med jevne mellomrom. Stek til kyllingbrystet er gjennomstekt.
Del bagelen på midten og rist begge halvdelene. Smør et rikelig lag med Philadelphia Hvitløk&Urter på begge delene. Fordel den strimlete romanosalaten på hele underdelen. Skjær kyllingbrystet i skiver og fordel jevnt over salaten. Strø over skivet rødløk og topp med høvlet parmesan samt salt og pepper.
Hints
Hint
Denne oppskriften passer like bra på en wrap, baguette eller på ditt favorittbrød.
Næringsinnhold
Typiske verdier
Per servering
Energi
2573,3 kj
Energi
614,5 kcal
Fett
30,8 g
Karbohydrat
45,8 g
Protein
37,5 g
Fiber
3,9 g
Anbefalte
Oppskrifter
Enkel ostekake i glass med granateple og appelsin
Superenkle mini-ostekaker med sitronkrem og granateple
Enkel sandwich med skinke
Se alle oppskrifter