Philadelphia Sustainability

Sammen tar vi ansvar

Vi i Philadelphia synes det er viktig å ta vare på det vi er glad i
From goodness inside - image
Melk
Melk
Fløte
Fløte
En klype salt
En klype salt

Fra gode ingredienser…

Alt begynner med melk, fløte og en klype salt. Ved å holde ting enkelt, kan vi ta vare på den uimotståelige kremede smaken som gjør Philadelphia så elsket. Se hele ingredienslisten her.

…til å ta vare på de gode tingene rundt oss

Selv de små bærekraftstiltakene kan bidra til å hjelpe jordkloden vår. Her kan du lese mer om hvordan vi sammen kan gjøre en forskjell!

Hjelp oss å redusere avfallet ved å alltid gjenvinne eller gjenbruke vår emballasje

Vår gjennvinningsbare emballasje er desiget for at kremosten skal beholde sin fantastiske friske smak så lenge som mulig- og på denne måte redusere matsvinnet. Når pakken er tom, håper vi du vil hjelpe oss med å gjenvinne den på en ansvarsfull og riktig måte.

Les mer herLukk
Gi emballasjen et andre liv

Gi emballasjen et andre liv

Philadelphia sin plastforpakning kan gjenvinnes der du kaster plast. Sjekk gjerne med kommunen din hvor du kan gjenvinne folien.

Hvorfor ikke gjenbruke forpakningen når den er tom? Den kan utmerket brukes til oppbevaring av matrester. Eller hvorfor ikke bruke den til å plante ferske urter i? Ferske urter er en perfekt smaksforsterker i matlagningen sammen med Philadelphia Original.

Bruk opp det du har i kjøleskapet før det må kastes

Vi vil gjerne hjelpe deg med å få brukt opp den siste poteten eller glemte brødskiven, og lage gode måltider for deg og familien din. Med kreativitet og inspirasjon har vi lyst til å vise deg hvordan du kan redde mat som står for tur til å kastes med Philadelphia som ingrediens.

Les mer herLukk

Mer omtanke, mindre svinn!

Hvert år kastes ca 88 millioner tonn mat i EU. Mye av det som kastes kan fortsatt spises - i gjennomsnitt bidrar hver enkelt person med 14 kg unødig matsvinn hvert år. Mat som heller kunne ha vært forvandlet til et riktig godt måltid!

Visste du at…

Mat holder seg bedre i rett temperatur. Sjekk at kjøleskapet ditt holder 5°C, så holder både mat og Philadelphia lengre.

Lenge leve brødet

Vi er mange som sverger til brødskivene, og brød er en av de matvarene vi kjøper veldig ofte, og som det jo er synd å kaste selv om det er blitt litt tørt. Skjær opp brødet i skiver og legg de du ikke bruker umiddelbart i fryseren. Perfekt å ha på lur om du er småsulten og har lyst på en skive, eller for å skjære opp i terninger og steke som krutonger til en suppe eller salat. Ellers kan du alltids riste brødet og bre et lag med kremet Philadelphia på!

Smakfulle retter som gjør en forskjell

Her er noen av våre favorittips til hvordan du kan bruke opp mat og ingredienser du allerede har hjemme på kjøkkenet, og forvandle til nydelige måltider med Philadelphia. Besøk vår oppskriftsside for mer inspirasjon.

Ostekake-iskrem med overmodne bananer og Philadelphia!
Most potet med bacon og Philadelphia!

Vi har et utvalg produkter og oppskrifter som passer til akkurat deg og din livsstil

Philadelphia finnes i mange ulike spennende smaker og forpakningsstørrelser - alt for at du skal finne det som passer deg og dine behov. Philadelphia passer like bra på brødskiva, som til baking og matlaging - til alle døgnets måltider!

Les mer herLukk
Originalen!
100% smak,
40% mindre fett
100% smak,
laktosefri
100% smak,
mindre fett

Finn favoritten som passer din livsstil!

Med flere smaksvarianter og ulik fettprosent, har vi produkter som passer de fleste. Velg for eksempel mellom vår mest velkjente Philadelphia Original eller Philadelphia Orignal Light med 40% mindre fett.

Forsøk også vår laktosefrie variant

Lykkelige kuer gir god melk! Høy kvalitet på melken er derfor en forutsetning for å lage Philadelphia sin fantastiske signatursmak, og derfor stiller vi høye krav til våre melkebønder og støtter et godt husdyrhold

Philadelphia lages med fersk melk fra gårder vi stoler på! Majoriteten av gårdene er familieeide og har i gjennomsnitt 100 kuer.

Vi er i den tro at et godt dyrehold og respkt for kuene er alfa og omega for å produsere melk av høy kvalitet, melk som vi kan forvandle til kremet og velsmakende Philadelphia.

Vi jobber sammen med våre melkeleverandører for å hjelpe dem med å sikkerhetsstille at deres bønder har gode dyreholdsrutiner og gjennomfører stadige forbedringer på gårdene sine.

Les mer herLukk
Henning K.
Henning, en Philadelphia oppdrett partner

Møt en av våre melkebønder

"Min familie har drevet med melkekuer i generasjoner. I løpet av årene har vi kontinuerlig modernisert driften på gården og hvordan vi tar vare på kuene våre. Det innebærer blant annet at kuene har ideelle luftforhold, at hver enkelt ku har bevegelsesfrihet, individuell foring og tilstrekkelig med plass.

Vi bruker også solenergi for å drive gården

Å ta vare på gården på best mulige måte er fokus for oss alle."